Chci žít svůj život

Žít svůj sen chce jistě každý. Každý jsme zcela jiný, máme jiné tužby, jiné cíle, jiné přání a celkově si chceme jistě svět užít každým dnem. Ovšem ne vždy se to podaří a sny zhasnou ihned poté co se nám naše plány nevydaří. Jistě jsme měli spousty přání a cílů jak dále v životě postupovat ale ono se to najednou nepodařilo a vše vypadá že je u konce.

Po tomto stavu většinou přichází bohužel beznaděj a upínání na rady ostatních. Člověk je v takovém stavu že neví jak dále pokračovat a každá rada která dříve byla nesmyslná má nyní radu zlata. Nyní se upínáme na vše co nám může pomoci. Vyslechneme rodinu, přátelé, ostatní v okolí. Rady starších a zkušenějších lidí je jistě cenná a má velký význam do budoucnosti, jelikož tyto informace jsou přímo ze života.

Ovšem nikdy a ještě jednou nikdy by jste neměli přijmout rady za své. Může to znít špatně, je důležité si rady vyslechnout ale každý bude radit něco jiného, každý chce pro dotyčného dobro ale pouze dospělá osoba ví co chce dělat v životě, jakým směrem se vydat. To vše si musí říct každý sám. Proto nesmíte zapomenout že přes veškeré rady, informace, jste tím hlavním vy sami kteří musí vědět jak dále. Ostatní jsou pouze malé náznaky, drobné ukazatele jak dále postupovat. Vše ostatní si musíte určit sami, protože my sami nejlépe víme co je pro nás nejlepší.

Věřte si, vnímejte srdce a naslouchejte kam vás táhne. Co chcete, co potřebujete, co je vaším snem. Je to pouze váš život a nechat si do života neustále mluvit jinou osobou není dobře.