Založení webu

Vítám Vás na webu/blogu www.theblog.cz

 

V rychlosti o čem stránka bude, o čem zde budeme psát a informovat?
Podnikání bylo pro mne vždy něco víc než práce od 8 do 17 hodin ve firmě a možnost podnikat jsem začal hned po škole.
Mým záměrem zde na stránce je informovat nové lidi kteří se nebojí začít něco nového se sebou něco dělat a jsou schopni do toho dát veškerou energii, čas a odhodlání.

Dále bych ale rád ukázal něco novéhoi  podnikatelům kteří už podnikají. Ať jsou teprve na začátku nebo se jim už daří a rozšiřují si tak svou oblast. Už nyní musím napsat že to určitě není žádná procházka růžovým sadem a chce to opravdu něco víc než jen založit živnost a čekat co přijde, nebo si myslet že se vše samo rozjede. Pokusím se vysvětlit začátky startů, založení eshopu na platformách open source ale i pronájmů nebo eshopů postavených na klíč. Dále se podíváme na marketing, jak se začít propagovat, jaké mám možnosti.
Vždy ale skutečně s ohledem na nízkorozpočtovou finanční rezervu.

Určitě bych mohl napsat že svůj eshop svěřte odborníkům, dejte jim 50 000,-Kč za eshop, dejte to firmě která se stará o marketing (30 000,-Kč) a na SEO optimalizaci si připravte dalších 20 000,-Kč. Celkem začátek +- 100 000,-Kč. To opravdu ne, pokud na to někdo má, tento web není pro něj určen. Ale máte-li v plánu se rozjet pomalu po malých krůčcích, budu rád když zde popsané rady a informace vám pomohou.

Další bod který bych zde rád uvedl a o čem bude další kategorie je o pozitivním myšlení a změně sebe sama. Vytvořit úplně nové hodnoty při pohledu na svět a přehodnotit svůj dosavadní život. Možná to někomu přijde proč se spojuje pozitivní myšlení a podnikání do jedné stránky ale věřte že to má hodně společného. Podnikat bez zdravého rozumu, pozitivního myšlení nelze.
Podnikání zabere alespoň ze začátku hromadu času, vše se naučit, pochopit vyžaduje trpělivost a pokud tomu nebudete věřit co děláte, výsledek se určitě nedostaví jaký jste si představovali.

O další kategorii jsme zatím moc neuvažovali ale při pohledu na dnešní dobu ji možná založíme. Chtěli bychom poukázat na to, co se v České Republice děje a co si někteří nechávají líbit. Proč to v jiných státech lze a u nás nikoliv? Určitě, každý stát má něco dobrého i špatného ale základem lepšího života je si myslím u sebe sama. Nelze čekat na druhé až nám připraví lepší půdu pod nohama na kterém začneme stavět, musíme začít sami.

 

Zatím děkuji za pozornost a věřím že se zde ještě uvidíme u dalšího článku.